Naturstein Skifer og Granitt

Naturstein

Naturstein er en fin måte å bringe naturlig skjønnhet og stil til ethvert oppholdsområde. Naturstein kommer i en rekke materialer og utførelser som spenner fra polerte klinkekuler og kalksteiner til tumlede og antikke fliser. Natursteinsfliser er generelt egnet for både gulv og vegger – de kan brukes i hele hjemmet og egner seg spesielt godt til gulvvarme. Hos NK Flis tilbyr vi et bredt utvalg av steinfliser i alle former, størrelser, typer og utførelser.

Skifer

Skifer er et av de ideelle valgene hvis du leter etter et gulvbelegg som er slitesterkt, vakkert og unikt. Skifer er et svært vannavstøtende materiale, så det kan brukes i rom med høye fuktighetsnivåer og høye sannsynligheter for væskekontakt, for eksempel bad, kjøkken og inngang. Skiferfliser kan til og med brukes til å flislegge dusjen din.
Fordi skiferflisgulv er så hardt og motstandsdyktig mot fuktighet, kan det brukes både innendørs og utendørs, og fungerer som et godt materiale for ting som hagetråkk eller utendørs terrasser.

Granitt

Granittfliser er populære først og fremst på grunn av deres holdbarhet, men de kan også være svært attraktive. NK Flis har et stortutvalg av granitt til bruk som kjøkkenbenk eller som belegg og fliser. De er tilgjengelige for innendørs bruk for utvendig asfaltering, terrasser, gangstier og all utendørs bruk.
Spør oss gjerne om hjelp.

Vi ringer deg opp

Teamet vårt vil ta kontakt så snart som mulig for å diskutere dine behov.