Mikrosement

Mikrosement er et dekorativt belegg som har store kvaliteter

Mikrosement er et dekorativt belegg sammensatt av sement, vannbaserte harpikser, tilsetningsstoffer og mineralpigmenter som kan påføres på en mengde vertikale og horisontale overflater takket være dens gode vedheft. Dette byggematerialet skiller seg ut fordi det påføres direkte på eksisterende materialer: fliser, gipsplater, gulvfliser, marmor, terrazzo eller gips, blant mange andre. Med knapt noe arbeid og en tykkelse på bare 3 millimeter oppnås en rask oppussing av rom.

En banebrytende kledning, fugefri og egnet for både utendørs og innendørs rom. En gjennomgående kledning som kan påføres på gulv, vegger, trapper, tak, svømmebasseng og til og med møbler. Dens allsidighet har ført til dens økende tilstedeværelse i oppussing av private hjem og i kommersielle lokaler og store flater som sportssentre, industribygg, hoteller og restauranter.

NK Flis tilbyr deg et bredt utvalg av muligheter og dekorative finisher, hvor du setter grensen. Gi rommene en unik og personlig karakter takket være de forskjellige teksturene (tykke, middels eller tynne); det store utvalget av mikrosementfarger; og de forskjellige finishene våre lakker og metalliske belegg tillater.

Vi ringer deg opp

Teamet vårt vil ta kontakt så snart som mulig for å diskutere dine behov.