Rehabilitering av bad

NK Flis AS utfører rehabilitering av bad for både bedriftskunder og private i Akershus, Oslo og Østfold. Ved hjelp av erfarne håndverkere med høy kompetanse og kvalitetsmaterialer, sørger vi for at ditt baderom blir akkurat som du har sett det for deg. Det er bare å ta kontakt med oss så finner vi sammen ut hva du ønsker at vi skal gjøre for deg.

Dersom du ønsker rehabilitering av bad, men er usikker på hvilke fliser, materialer og annet, er det bare å stille oss spørsmål. Vi deler mer enn gjerne av vår kunnskap slik at du får det badet som passer akkurat dine behov og ønsker. NK Flis AS er en bedrift som leverer profesjonell håndverksarbeid innen arbeider med flis, membran og naturstein som for eksempel marmor, skifer eller granitt.

Ved alle våre oppdrag setter vi vår stolthet ikke bare i å utføre et kvalitetsarbeid, men også at vi utfører oppdraget til avtalt tid. På denne måten ønsker vi å være kjent som en leverandør man kan ha tillit til.

Oppussing og rehabilitering av bad

Det er mange ting man skal tenke på når det er på tide å gjøre noe med baderommet. Her anbefaler vi at du setter deg ned og gjør deg opp noen tanker om hva du ønsker fra det ferdige resultatet. På denne måten blir det litt enklere for oss og du får et resultat som kan nytes i mange år fremover.