Legging av fliser

Behøver du noen med kompetanse på legging av fliser i baderom, på kjøkkenet eller andre steder, kan du trygt ta kontakt med NK Flis AS. Vi har hjulpet kunder i Oslo, Akershus og Østfold med profesjonell håndverksarbeid innen membran-, flis- og natursteinsarbeider. Med dyktige og samvittighetsfulle håndverkere sørger vi for at det ferdige resultatet blir akkurat som du hadde sett for deg.

Gjennom å fokusere på kvalitet i alle ledd sørger vi for å utføre et kvalitetsarbeid til avtalt tid og pris. I dag dreier mange oppdrag seg om legging av fliser, men vi kan også legge naturstein som marmor, granitt og skifer på alle områder fra private baderom til kjøpesentre. Uansett om det er innendørs eller utendørs sørger vi for et pent resultat som vil holde i lang tid.

Vårt mål er å være en leverandør av flis- og natursteinsarbeider med høy troverdighet og en solid posisjon i markedet. Dette ønsker vi å oppnå ved å alltid utføre kvalitetsarbeid og strekke oss så langt som mulig for at våre kunder skal blir fornøyde.

Legging av fliser på svømmebasseng

Dersom du har et svømmebasseng som behøver å renoveres, kan vi sørge for legging av nye fliser. Vi har flere ganger utført oppdrag der vi sørger for fliselegging og renovering slik at bassenget igjen kan brukes av hele familien. Dersom du lar oss gjøre jobben, vil vi sørge for at du får ett flott resultat.