Flislegging av svømmebasseng

NK Flis AS kan utføre flislegging av svømmebasseng for kunder som befinner seg på Østlandet. I dag utfører vi de aller fleste oppdrag for bedriftskunder, noe som også stiller høye krav til kvalitet, håndverk og materialer. Når vi utfører flislegging av svømmebasseng vil våre erfarne håndverkere alltid sørge for å utføre et arbeid av høy kvalitet.

I dag er vi seks håndverkere som alltid vil samarbeide tett med deg som kunde for å kunne oppnå et best mulig resultat i forhold til dine forventninger. Vi leverer profesjonell håndverksarbeid innen membran-, flis- og natursteinsarbeider, og vi setter også vår stolthet i å utføre arbeidet til avtalt tid.

Når vi utfører flislegging av svømmebasseng vil vi alltid kun bruke fliser og materialer som holder den høyeste kvalitet. Vi kan legge fliser og naturstein både innendørs og utendørs. Ønsker du noen med høy kompetanse som vil strekke seg langt, er det bare å ta kontakt med NK Flis AS.

Renovering og flislegging av svømmebasseng

Vi har også tatt flere oppdrag der vi har rehabilitert eldre svømmebasseng og spa-anlegg. Her sørger vi for å tette der det er nødvendig, og så legger vi nye fliser på. Alle våre kunder kan også være sikre på at vi utfører en kvalitetsjobb i henhold til alle lover og forskrifter som kommer til å ha lang levetid.